Final 2022 Dolce Campo Real Golf Resort, Lissabon

Härlig golfresort på Silverkusten, 4mil norr om Lissabon utanför det lilla samhället Torres Vedras, där hotellet är utvalt till Portugals bästa golfhotell 2019! Dolce Campo Real är en femstjärnig golfresort som erbjuder boende i toppklass. Vi bor på hotellet med golfbanan utanför dörren och från din balkong har du även utsikt över mäktiga Sintrabergen och vackert böljande vingårdar. Unna dig en Spa-behandling, spela tennis, ta ett dopp i poolen, avnjut ett gott lokalt vin på din balkong i solen, eller gör ett besök i Lissabon, på Campo Real finns alla möjligheter för en lyckad vistelse.

Boende Dolce Campo Resort ***** 

Det 5-stjärniga Dolce Hotel Camporeal är av mycket hög klass i perfekt läge för golfgäster. Här bor man i mycket trevliga rum med balkong och alla bekvämligheter man kan önska sig. Allting är koncentrerat till en och samma byggnad vilket gör det bekvämt och smidigt under vistelsen. Här tar man bara hissen för att komma till den trevliga restaurangen Manjapao där man avnjuter sin frukost och middag. Alla rum med AC, safe, minibar, hårtork, m.m. 

Dolce Campo Real Golf

Precis utanför hotellet hittar vi golfbanan, en 18-hålsbana med design av Donald Steel. Camporeal Golf har genomgått en hel del förbättringar och är idag en mycket trevlig bekantskap som man gärna spelar om och om igen. Banan ligger vackert omkring hotellet och erbjuder 18 varierande hål i delvis kuperad terräng som skapar den vackra karaktären på banan.

För mer info se: https://www.dolcecamporeal.com/photos

Copyright © First Open  |  E-mail: info@firstopen.nu

  » Om cookies  |  » Sitemap