Nyheter hos First Open

Ny lottning Omgång 3 reg 1-3, Omgång 2 reg 4

Publicerad 2014-06-23

Nu är ny lottning klar för hela landet. Gå in via Mina Tävlingssidor för att se din/er nya lottning. Ta en omgående telefonkontakt med motståndare för att inte komma i tidsnöd. OBS! Antalet hcp-ronder som måste vara registrerade innan tävlingsspel efter 1/7. Se mer info i tävlingsbestämmelserna/reglerna på hemsidan. Lycka till med fortsatt spel! TL

Scandic Open 2014 pågår!

Publicerad 2014-06-23

Direkt efter lottning i respektive omgång ber vi lagen ta en omgående telefonkontakt med motståndarna för att inte komma i tidsnöd. Vänligen justera ev HCP-förändringar omgående under tävlingstiden och uppdatera laginfo (ändrad e-postadress, telnr etc) vid förändringar via Mina Tävlingssidor. OBS! För att spela matcher fr.o.m 1/7 krävs att deltagande spelare ska ha minst 3 HCP-ronder korrekt registrerade under innevarande år i GIT (se mer info i tävlingsbestämmelserna) innan match i tävlingen spelas (för spelare i region Norr fr.o.m 1/8). Läs på tävlingsbestämmelserna och ta gärna med en print på dessa vid spel. Vi önskar alla lag lycka till med spelet!

Tävlingsledningen

Hela Sverige är nu igång!

Publicerad 2014-06-05

Nu är hela startfältet igång inklusive våra vänner från Norrlandsregionen.

Alla regioner kan se sin lottning för omg 2 (omg 1 Norrland) match och motståndarinformation via inloggning på Mina Tävlingssidor (se högerkolumnen) fr.o.m sen tisdag kväll 2/6. Ta en omgående telefonkontakt med motståndarna för att inte komma i tidsnöd. Vänligen justera ev HCP-förändringar omgående innan/under tävlingstiden och uppdatera laginfo (ändrad e-postadress, telnr etc) vid förändringar. Läs på tävlingsreglerna och ta gärna med en print på dessa vid spel. Vi önskar alla lag lycka till med spelet!

Tävlingsledningen

Copyright © First Open  |  E-mail: info@firstopen.nu

  » Om cookies  |  » Sitemap