Final 2019 på Valle Romano, Costa del Sol

På Costa del Sol strax utanför charmiga Estepona ligger golfresorten Valle Romano med fantastiska lägenheter intill banan.Costa del Sol är en av Europas hetaste golfdestinationer. Inte undra på. Här finner man bra klimat, härliga stränder, mysiga städer och byar, lugn och ro eller hålligång, vacker natur och mängder av härliga golfbanor. Här finns, kort och gott, nästan allt! Underbara Ona Valle Romano Golf Resort ligger bara några får kilometer från centrala Estepona. Banan stod spelfärdig för några år sedan och de modernt inredda lägenheterna blev klara under sommaren 2014. Från lägenheterna är det inte mer än 300 meter till klubbhuset. På Ona Valle Romano bor du ståndsmässigt och lägenheterna ligger i västläge på våning 2 och bjuder på eftermiddagssol samt utsikt över golfbanan.

Boende Valle Romano **** (lägenheter)

Boendet på Valle Romano är perfekt för dig som vill bo nära banan och det mesta finns för att du ska trivas under en längre vistelse. Lägenheterna är moderna och håller fyrstjärnig standard. Alla har två sovrum, två badrum (ett med bad och ett med dusch), kök och vardagsrum, samt riktigt rymlig balkong med chans till eftermiddagssol. Lägenheterna ligger nämligen på andra våningen mot banan i västerläge – perfekt för dig som söker eftermiddagssol! Här finns reception samt utomhuspool (ej uppvärmd) och padel-bana.

 

Valle Romano Golf Resort

- ligger utanför dörren på ditt boende. Det är en modern
parkbana som öppnade 2010. Banan har en härlig balans, där korta tekniska hål blandas med lite längre hål med breda och böljande fairways. Greenerna är stora och snabba. Inramningen med bergen i norr och havet i söder är makalös och alla hål är väldigt vackra. Banan är inte direkt kuperad men det finns några hål som får anses mer krävande. Annars är det en rolig och omväxlande bana som passar alla typer av golfare.

För mer info se: https://www.valleromano.net/en/

Estepona

Estepona är en mysig stad som är uppdelad i två delar. De gamla stadsdelarna,
med smala gränder och äldre bebyggelse,  är en given favorit hos många men hamnen är kanske ändå dit de flesta drar sig för en härlig middag. Här finns inte mindre än 20-30 restauranger. Spanskt, Italienskt, asiatiskt – ja du finner det mesta. Utan att det för den delen kännas allt för turistanpassat. En taxi kostar cirka 15 € enkel väg. Med andra ord har du det bästa av två världar. Boendet är modernt och ligger lugnt och skönt precis bredvid Valle Romano Golf, där du med fördel njuter av vackra solnedgångar. Önskar du lite liv och rörelse är det inte mer än 8 km in till centrala och genuina Estepona.

Copyright © First Open  |  E-mail: info@firstopen.nu

  » Om cookies  |  » Sitemap