Final 2018 på Mar Menor, Costa Calida

På Costa Calida – den varma kusten –  i sydöstra Spanien ligger Murcia. Det är en av de absolut varmaste och torraste regionerna i Europa. Golfanläggningen Mar Menor Golf Resort, mitt på Costa Calida nära staden Torre Pacheco, är en makalös anläggning för golffantasten. Här finns sex banor ritade av världens genom tiderna bäste spelare – Jack Nicklaus. Själva resorten ligger nära den stora saltvattenslagunen Mar Menor och är en etablerad ”urbanisazion” med villor och lägenheter av hög 4-stjärnig standard, direkt vid banan. Här finns även ett 5-stjärnigt hotell, spa, flera restauranger, barer, minimarket med mera

The Residences **** (lägenheter)

Mar Menor Golf Resort, lägenhet för 2 personer (1 sovrum, vardagsrum, kök och uteplats) med daglig frukost i klubbhuset. Lägenheterna har ett fullt utrustat kök och har också WIFI och internationella TV-kanaler. På området finns pool, ett antal restauranger och även en välsorterad speceriaffär.

 

Mar Menor GC

På gångavstånd från vårt boende ligger Mar Menor-banan som är ritad av Dave Thomas och Jack Nicklaus. Golfbanan vid Mar Menor Resort öppnades ursprungligen som en 9-håls bana. Golfbanan har sedan byggts om till en världsberömd Nicklaus Design bana. Jack Nicklaus har förändrat detta golfresort till en verkligt imponerande 18-hålsbana som ger en superb golfrunda för golfare på alla nivåer. Banan är platt och omväxlande och har sitt eget Amen Corner på sista nio hålen. Karaktär - ökenbana med breda fairways. Träningsmöjligheter, putting green och driving range finns. Klubbhus och restaurang är beläget i Hotel Intercontinental ***** som ligger på resorten. Golfklubbor och vagnar finns till uthyrning. Längd 6153 meter, par 72.

För mer info se: http://www.theresidencesmarmenor.com/en/index.html

Copyright © First Open  |  E-mail: info@firstopen.nu

  » Om cookies  |  » Sitemap